Konijn & knaagdier

Advies & tips nodig voor je konijn?
Schrijf je in voor onze Beaphar nieuwsbrief!
Inschrijven

Component ProductGrid:
Bericht: Voer minimaal 4 SKU'S en maximaal 9 SKU'S in om het raster weer te geven. Dit is het aantal unieke bestaande producten dat we hebben gevonden:

Beaphar voeding konijn

Beaphar Care+ premium voeding

Beaphar Care+ knaagdier- en konijnenvoeding is een super premium voeding, ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en knaagdierspecialisten. Doordat ieder brokje dezelfde samenstelling heeft wordt selectief eetgedrag voorkomen.

Lees meer
Beaphar producten kopen?
Bekijk onze verkooppunten en webshops
Verkooppunten
Alleen het beste voor jouw konijn of knaagdier met Beaphar

Jouw konijn of knaagdier verdient de beste zorg, dat begrijpen we bij Beaphar maar al te goed. Het is tenslotte niet zomaar een huisdier, maar je maatje en een onderdeel van je gezin. Of je nu op zoek bent naar een product tegen mijten, luizen of wormen, een goede voeding of een verzorgingsproduct,  bij Beaphar ben je aan het juiste adres. We bieden een breed assortiment producten voor konijnen en knaagdieren,  onderverdeeld in de productcategorieën  mijten, luizen en wormen, gezondheid, voeding & snacks, gedrag & training en verzorging. 

Daarnaast helpen we je graag met handige tips en adviezen voor je konijn of knaagdier, neem dus ook zeker een kijkje bij Advies & Tips.