Voeding & Snacks

Beaphar voeding konijn
Bekijk voeding en snacks voor konijn & knager
Beaphar voeding konijn

Beaphar Care+ premium voeding

Beaphar Care+ knaagdier- en konijnenvoeding is een super premium voeding, is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en knaagdierspecialisten. Doordat ieder brokje dezelfde samenstelling heeft wordt selectief eetgedrag voorkomen en krijgt het dier alle benodigde voedingsstoffen binnen.

Lees meer

Component ProductGrid:
Bericht: Voer minimaal 4 SKU'S en maximaal 9 SKU'S in om het raster weer te geven. Dit is het aantal unieke bestaande producten dat we hebben gevonden:

Het beste voor jouw konijn of knaagdier met Beaphar voeding & snacks

Een goede voeding is de basis voor een goede gezondheid voor je konijn of knaagdier. Beaphar heeft een uitgebreid assortiment kwaliteitsvoedingen voor konijnen en knaagdieren, perfect afgestemd op de voedingsbehoefte van jouw huisdier. Naast Care+, XtraVital, Nature voeding, Timothy hooi en gezonde snacks, hebben we ook hoogwaardige melkvoeding in het assortiment om jonge konijntjes en knaagdieren een goede start te geven.   

In onze Advies & Tips lees je o.a. hoe je konijntjes en knaagdieren met de hand groot kunt brengen en wat je kunt doen als je konijn niet wil eten