Beaphar voeding konijn

Key Account Manager Retail Nederland

Door Marleen Wolters - HR-adviseur Email icon m.wolters@beaphar.com Telephone icon +31 572 348811
36-40 uur per week
Standplaats Hedel - Hybride werken mogelijk

Onze huisdieren zijn niet alleen dieren. Ze zijn onze maatjes, onze vrienden, onze familie. Beaphar is van mening dat ze de beste zorg verdienen! Wil jij werken in een succesvolle organisatie waar dát de filosofie is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

De Key Account Manager is hét aanspreekpunt voor onze key accounts in Nederland, zoals Pets Place, Welkoop en Jumper. Door een goede relatie op te bouwen en het toepassen van de juiste verkoopstrategieën, haal je samen met onze klanten het maximale uit de samenwerking. De Key Account Manager rapporteert aan de Directeur van Beaphar Nederland.

Je belangrijkste taken zijn:    

  • Relatiebeheer van de Key accounts op hoofdkantoorniveau;
  • Voeren van onderhandelingen omtrent condities en contracten;
  • Ontwikkelen en uitvoeren account- en promotieplannen;
  • Analyseren van verkoopcijfers en waar nodig de strategie bijsturen;
  • Identificeren van trends en mogelijkheden in de markt en deze vertalen naar onze organisatie


Kortom: een veelzijdige, afwisselende en verantwoordelijke commerciële functie met veel mogelijkheden voor eigen initiatief en ontwikkeling. Voor deze functie ben je gemiddeld 75% van je tijd bezig op kantoor en 25% onderweg naar de klanten.

Wat verwachten we van jou?

We zoeken een kandidaat op hbo-niveau met  enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie bij key accounts in de Retail. Iemand die toe is aan de 2e of 3e carrièrestap. Een teamspeler die goed kan netwerken. Een representatieve relatiebeheerder en sterke onderhandelaar. Ervaring met jaardeals van key accounts op hoofdkantoorniveau. Capabel om projecten en mensen te managen en te enthousiasmeren. Je werkt secuur, bent gedreven, doelgericht en bezit een goed analytisch vermogen.

Ons aanbod

Beaphar is een Nederlands familiebedrijf dat wereldwijd succesvol is. Bij ons vind je een informele werksfeer en een no-nonsense cultuur. Onze medewerkers voelen zich betrokken en zijn trots op onze organisatie. Wij bieden een uitdagende functie, met ruimte voor eigen initiatief en verdere ontwikkeling, tegen een marktconform salaris: voor een medior kandidaat tussen € 55.000,- en € 65.000,- op jaarbasis bij fulltime, excl. mogelijk te behalen bonus + auto van de zaak. 

Zie jij ons zitten?

Voor inhoudelijke informatie over de functie bel je tijdens kantooruren met Robert Elfferich (Directeur) op 073-5998645.

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, dan nodigen wij je graag uit om jouw motivatiebrief + CV vóór 29 april 2024 te sturen naar Marleen Wolters (HR Adviseur), via onderstaande sollicitatieknop.