Beaphar Verzorgingsproducten kat

Productiemedewerker met doorgroeiambities

Door Rosemarie Haarman - HR-adviseur Email icon r.haarman@beaphar.com Telephone icon +31 572 348 814
Fulltime of parttime
Standplaats: Raalte

Onze huisdieren zijn niet alleen dieren. Ze zijn onze maatjes, onze vrienden, onze familie. Beaphar is van mening dat ze de beste zorg verdienen! Wil jij werken in een internationaal succesvolle organisatie waar dát de filosofie is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

In deze functie lever je een belangrijke bijdrage aan ons productieproces van genees- en verzorgingsmiddelen en/of voedingsproducten voor huisdieren. 

Als productiemedewerker doe je werkzaamheden als: afvullen, inpakken, etiketteren en palletiseren. Ook verzamel je de materialen die nodig zijn voor de productie en zet je deze klaar.  Bij deze functie horen ook administratieve taken zoals het invullen van logboeken, logistieke bonnen, productiedocumentatie etc. Vanuit deze functie zijn er volop mogelijkheden om door te groeien naar lijnverantwoordelijke of procesoperator!

De pluspunten van werken bij Beaphar

Wat verwachten we van jou?

Wij vinden het vooral heel belangrijk dat je enthousiast bent en het belang van samenwerken inziet. Je bent woonachtig in de driehoek Apeldoorn/Zwolle/Almelo en je vindt het niet erg om in ploegendiensten te werken. Heb je enige affiniteit met techniek dan is dat absoluut een voordeel.

Ons aanbod

Beaphar is een Nederlands familiebedrijf dat wereldwijd succesvol is. Bij ons vind je een informele werksfeer en een no-nonsense cultuur. Onze medewerkers voelen zich betrokken en zijn trots op onze organisatie. Als blijkt dat je geschikt bent is het zelfs mogelijk om op den duur door te groeien naar operator!

Naast een marktconform salaris, ontvang je in de ploegendienst bovenop je salaris een ploegendiensttoeslag (15% bij 2-ploeg en 25% bij 3-ploeg!)

Zie jij ons zitten?

Herken jij jezelf in bovenstaande? Dan pas jij bij Beaphar! We nodigen je dan graag uit om zo snel mogelijk een sollicitatiebrief met CV te sturen aan Rosemarie Haarman (HR Adviseur), via de sollicitatiebutton. 

Wil je graag nog een beter indruk krijgen van Beaphar? dan verwijzen we je graag naar onze website www.beaphar.nl. Voor inhoudelijke informatie over deze functie kun je tijdens kantooruren bellen met Jacques van Willigen (Manager Productie), via telefoonnummer: 0572-348 936

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.