Onze arbeidsvoorwaarden

Ons arbeidsvoorwaardenpakket is in lijn is met de markt waarin we actief zijn. We streven naar langdurige relaties met onze medewerkers en denken graag mee in jouw ontwikkeling, zowel voor jouw huidige functie als ook eventuele stappen daarna.

 

Werksfeer

Open communicatie met medewerkers vinden we belangrijk en we zorgen voor regelmatig updates over de gang van zaken in ons bedrijf. Daarnaast houden alle teams binnen Beaphar regelmatig werkoverleg. We werken nauw met elkaar samen, hebben korte communicatielijnen en staan ​​open voor elkaars feedback. De sfeer bij Beaphar is informeel en hoewel we groot zijn in onze ambities, zijn we toch klein genoeg om elkaar bij naam te kennen. En de liefde voor huisdieren is wat ons allemaal bindt. Zo heeft 90% van onze collega's zelf een huisdier en weten we uit eigen ervaring hoe belangrijk zij voor ons zijn.

Werktijden

 • In productie hanteren we verschillende roosters, afhankelijk van de functie en productielijn. We kennen in onze organisatie dagdienst, 2, 3 en 5 ploegendiensten. De 2, 3 of 5 ploegendienstroosters hebben elk hun eigen toeslagen.
 • Voor kantoormedewerkers hanteren wij flexibele werktijden.
 • Zowel in productie als bij kantoormedewerkers is parttime werken mogelijk. In welke mate dat mogelijk is, is afhankelijk van de functie.
 • Iedere medewerker van Beaphar heeft een basis van 25 vakantiedagen op basis van een fulltime werkverband.

Waar kom je te werken

Medewerkers in productie hebben doorgaans een vaste werkplek op een van onze 3 productielocaties (1 in Hedel, Gelderland en 2 in Raalte, Overijssel). Dit is uiteraard afhankelijk van de productielijn waar jij aan de slag gaat.

Voor kantoormedewerkers hebben wij ofwel een werkplek op ons hoofdkantoor aan de Drostenkamp in Raalte, een plek op onze kantoren aan de Oude Linderteseweg in Raalte, ofwel een werkplek op kantoor bij onze verkooporganisatie in Hedel. Daarnaast ondersteunen wij het hybride werken, waarbij je een deel van je tijd vanaf huis kunt werken. Hier maken wij op individuele basis afspraken over.

Overige arbeidsvoorwaarden

 • Beaphar biedt een prima primair salaris dat wij regelmatig toetsen met vergelijkbare bedrijven in de regio en onze industrie.
 • Daarnaast hebben we een goede pensioenregeling waarin wij als werkgever bijdragen aan jouw toekomstig pensioen.
 • Er is een consignatiedienstvergoeding, daar waar het lopen van consignatiediensten bij de functie hoort.
 • Als thuiswerken mogelijk is in jouw functie hebben we daarvoor een thuiswerkregeling inclusief een thuiswerkvergoeding voor de vaste dagen dat je vanaf huis werkt.
 • Voor medewerkers die moeten reizen naar het werk hebben we een goede reiskostenvergoeding.
 • Om het fietsen naar het werk te stimuleren in het kader van vitaliteit en duurzaamheid heeft Beaphar een Fietsplan regeling. 
 • Er is een beperkt aantal functies waarbij het arbeidsvoorwaardenpakket wordt aangevuld met een leaseauto. Hiervoor is een leaseregeling van toepassing.

Ontwikkelingsmogelijkheden

Jaarlijks besteden wij een aanzienlijk bedrag aan opleidingen. Naast cursussen die voor het werk noodzakelijk zijn, kijken we graag individueel wat er nodig is voor de uitoefening van jouw functie of voor verdere doorgroei.

Personeelsactiviteiten

Beaphar heeft een actieve personeelsvereniging die jaarlijks meerdere activiteiten organiseert. Het bedrijf zelf houdt ook van een feestje. Regelmatig worden er kerstborrels en barbecues gehouden en worden er bijzondere hoogtepunten gevierd. Ook steunen wij als bedrijf goede doelen die iets met huisdieren te maken hebben en krijgen alle medewerkers 1 dag per jaar 'cadeau' om hier samen tijd aan te besteden. Meer informatie hierover vindt je op onze pagina 'Doneer een dag'. 

Vitaliteit

Beaphar ondersteunt het fysieke en mentale welzijn van onze medewerkers, bijvoorbeeld door middel van initiatieven als Fit@Beaphar. Omdat we veiligheid, gezondheid en tevredenheid van onze medewerkers uiteraard erg belangrijk vinden. Zo stimuleren we een fysiek gezonde werkhouding, delen we workout-tips en gezonde recepten met elkaar en hebben we zelfs een aantal 'Fysiek Fit Coaches' in dienst. Dit betekent dat er voor elke productieafdeling een coach beschikbaar is met de juiste kennis over fysiek gezond werken.