Procesoperator

Natasja Bolt - HR adviseur Beaphar
Door Natasja Bolt - HR-adviseur

De functie

In deze functie ben je een onmisbare schakel in ons productieproces van genees- en verzorgingsmiddelen en voedingsproducten voor huisdieren. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van productiewerkzaamheden en je zorgt ervoor dat de productielijn op het gebied van kwaliteit en kwantiteit optimaal functioneert. Om ervoor te zorgen dat de lijn optimaal functioneert train en begeleidt je productiemedewerkers aan de lijn. Het signaleren van verbeterpunten op technisch vlak en in de werkprocedures is een belangrijke taak in deze functie, net als het ombouwen van diverse machines op de afdeling. Je signaleert en rapporteert eventuele productafwijkingen aan de Unitleider.

Het signaleren, beoordelen en oplossen van (ver)storingen hoort ook bij de functie van operator, net als het uitvoeren en controleren van administratieve handelingen.

Kortom: een heel veelzijdige functie!

Profiel kandidaat

Voor de functie van procesoperator zoeken wij kandidaten met minimaal VMBO werk- en denkniveau. Je bent bereidt om (interne) opleidingen en cursussen te volgen. Ervaring met en kennis van kunststof extrusie is een pré, maar niet absoluut noodzakelijk.

We vinden het vooral belangrijk dat je verantwoordelijkheid durft te nemen en het belang van samenwerken inziet. Ook kun je goed plannen en organiseren en ben je in staat overzicht te houden. De bereidheid om zowel ploegendienst als in dagdienst te werken is een must.

Ben je momenteel vooral werkzaam als productiemedewerker, maar wil je graag doorgroeien, dan komen wij ook graag in contact met jou!

Info

Heb je meer inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Jacques van Willigen (manager productie), via telefoonnummer 06 - 46613844.

Ons aanbod

Beaphar is een Nederlands familiebedrijf dat wereldwijd succesvol is. Bij ons vind je een informele werksfeer en een no-nonsense cultuur. Onze medewerkers voelen zich betrokken en zijn trots op onze organisatie.

Naast een marktconform salaris, ontvang je in de ploegendienst bovenop je salaris een ploegendiensttoeslag (15% bij 2-ploeg en 25% bij 3-ploeg!). Aanstelling in deze functie is bij voorkeur fulltime, parttime is bespreekbaar.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie, dan nodigen wij je graag uit om jouw motivatie en CV te mailen naar Natasja Bolt (HR adviseur), via de sollicitatieknop hieronder! 

Ook junior kandidaten nodigen we van harte uit te solliciteren.