Beaphar-Hond-Gedrag-en-Training-4

Procesoperator

Door Rosemarie Haarman - HR-adviseur Email icon r.haarman@beaphar.com Telephone icon +31 572 348 814
40 uur per week
Standplaats Raalte

Onze huisdieren zijn niet alleen dieren. Ze zijn onze maatjes, onze vrienden, onze familie. Beaphar is van mening dat ze de beste zorg verdienen! Wil jij werken in een internationaal succesvolle organisatie waar dát de filosofie is? Dan zijn wij op zoek naar jou

Wat ga je doen?

In deze functie ben je een onmisbare schakel in ons productieproces. Je bent verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van de verschillende processen en/of productiemiddelen en het oplossen van verstoringen van machines en processen.

Je bent als procesoperator multifunctioneel inzetbaar. Zo krijg je een goed inwerk traject waarna je zelfstandig kan werken aan de procesapparatuur en proces installaties.

De volgende werkzaamheden komen hierbij kijken:

 • Het controleren en in- en afstellen van procesinstellingen zoals druk, temperatuur, vermogen en vloeistof en droge stof doseringen;
 • Het afwegen en doseren van diverse grondstoffen binnen de voorgeschreven toleranties;
 • Het toezien op correct functioneren van de machines, installaties en apparatuur;

 • Het verlenen van ondersteuning bij processtoringen en het inschakelen van de monteurs (indien nodig);

 • Actief deelnemen aan periodiek werkoverleg: het voorstellen en aandragen van ideeën ter bevordering van de bedrijfszekerheid en efficiëntie behoren hier ook bij.
   

Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden uit het volgende:

 • Uitvoeren van kwaliteitsmetingen;
 • Begeleiden van inspecties aan de productielijn;
 • Oplossen van eerstelijns storingen;
 • Bevorderen van technische verbeteringen;
 • Uitvoeren van eerstelijns onderhoud (op termijn);
 • Toezien op, verbeteren van en correct handhaven van housekeeping.

Kortom: een heel verantwoordelijke en afwisselende functie!

 

De pluspunten van werken bij Beaphar

Wat verwachten we van jou?

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een afgeronde mbo opleiding (richting procestechniek) en enige relevante werkervaring, bij voorkeur in de farmaceutische industrie. Heb je ervaring met (kunststof)extrusie, de bereiding van (half)vaste en vloeibare toedieningsvormen en/of bereidingsprocessen in de food industrie, dan is dat een absolute pre!

Wij vinden het belangrijk dat je verantwoordelijkheid durft te nemen en het belang van samenwerken inziet. Daarnaast heb je in grote mate kwaliteitsbewustzijn en inzicht in verschillende productieprocessen.

Je bent bereid om te werken in zowel dagdienst als ploegendienst. We hebben momenteel een functie beschikbaar in dagdienst, 2-ploegendienst en 3-ploegendienst.

Voldoe je nog niet aan het volledige functieprofiel, maar ben je bereid om je je hierin verder te ontwikkelen? Ook dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

Ons aanbod

Beaphar is een Nederlands familiebedrijf dat wereldwijd succesvol is. Bij ons vind je een informele werksfeer en een no-nonsense cultuur. Onze medewerkers voelen zich betrokken en zijn trots op onze organisatie.

Naast een marktconform salaris, ontvang je in de ploegendienst bovenop je salaris een ploegendiensttoeslag (15% bij 2-ploeg en 25% bij 3-ploeg!). Aanstelling in deze functie is bij voorkeur fulltime, parttime is bespreekbaar.

Zie jij ons zitten?

Heb je meer inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Jacques van Willigen (manager productie), via telefoonnummer 06 – 46 61 38 44.

Voor algemene informatie over Beaphar verwijzen wij je naar onze website www.beaphar.nl.

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, dan nodigen wij je graag uit om, zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk voor 18 augustus 2023 a.s. een sollicitatiebrief met CV te sturen aan Rosemarie Haarman (HR Adviseur), via onderstaande sollicitatieknop. Indien wij voor 18 augustus a.s. een goede kandidaat hebben gevonden, zullen wij de vacature voortijdig sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.