Wormen

Wormen producten Beaphar
Bekijk alle ontwormingsproducten voor honden
beaphar milquestra breedst werkend ontwormmiddel hond kat

Beaphar Milquestra

Het breedst werkende ontwormingsmiddel, in een kleine tablet met rundvleessmaak. Verkrijgbaar voor volwassen honden en katten, pups en kittens.

Lees meer

Component ProductGrid:
Bericht: Voer minimaal 4 SKU'S en maximaal 9 SKU'S in om het raster weer te geven. Dit is het aantal unieke bestaande producten dat we hebben gevonden:

Advies & tips nodig voor je hond?
Schrijf je in voor de Beaphar nieuwsbrief!
Inschrijven
Bestrijd wormen bij je hond met Beaphar

Wormen zie je eigenlijk zelden bij je hond, alleen bij een hele heftige besmetting kun je ze in braaksel of ontlasting terug zien. Dat je geen wormen ziet, wil dus niet zeggen dat je hond geen wormen heeft. Wormen kunnen van invloed zijn op de gezondheid van je hond én die van je gezin, sommige wormen kunnen namelijk ook worden overgedragen op mensen. Het is daarom verstandig om je hond regelmatig te ontwormen met een geschikt ontwormingsmiddel.

Hoe vaak je jouw hond het beste kunt ontwormen is afhankelijk van de leefsituatie en leefomgeving van je hond. In onze Advies & Tips vind je daar meer informatie over. 

Beaphar heeft een breed assortiment ontwormingsmiddelen voor honden, verkrijgbaar bij dierenspeciaalzaken, tuincentra en webshops.