Beaphar gezondheidsproducten kat

Medewerker Technische Dienst

Beaphar - Roos van Keulen
Door Roos van Keulen - HR adviseur Email icon r.vankeulen@beaphar.com Telephone icon 0655000558

Medewerker Technische Dienst

32-40 uur per week
Standplaats Raalte

Onze huisdieren zijn niet alleen dieren. Ze zijn onze maatjes, onze vrienden, onze familie. Beaphar is van mening dat ze de beste zorg verdienen! Wil jij werken in een internationaal succesvolle organisatie waar dát de filosofie is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Bij Beaphar is de afdeling technische dienst een dienstverlenende afdeling, die verantwoordelijk is voor het in een optimale technische staat van onderhoud houden van ons  uitgebreide en technologisch diverse machinepark, zodat deze optimaal functioneert. Dit doe je als medewerker technische dienst hoofdzakelijk door het verrichten van (preventieve) onderhoudswerkzaamheden en reparaties conform geldende bedrijfsregels en veiligheidsvoorschriften.

Naast uitvoerend werk, begeleid je aannemers en zoek je samen met onze medewerkers in productie storingsoorzaken op. Daarnaast ben je in staat om modificaties aan machines en/of installaties zelfstandig uit te voeren. Door de inzet van je technische ervaring en kennis maak je ons machinepark nog efficiënter, veiliger en draag je bij aan het behalen van onze kwaliteitsdoelen. Bijhorende taken zijn:

  • Het op veiligheid beoordelen van uit te voeren werkzaamheden en betreffende machine;
  • Het zorgvuldig uitvoeren van werkorders en nauwkeurig administratief vastleggen van activiteiten en bevindingen;
  • Ondersteunen van- en kennis overdragen aan andere collega’s en productie operators;
  • Overleggen met medewerkers in productie over de meest efficiënte werkwijze en planning.
     

Wie ben jij?

Voor deze functie zoeken we een enthousiaste kandidaat, met minimaal een afgeronde Mbo-opleiding Werktuigbouwkunde of Mechatronica. Werkervaring in de farmaceutische en/of voedingsmiddelen industrie is een pre, maar niet absoluut noodzakelijk.

Als perfecte kandidaat ben je zelfstandig, oplossingsgericht en nauwkeurig. Ook heb je een hands-on mentaliteit; het zo goed en snel mogelijk oplossen van storingen van zowel als mechanisch als elektrotechnische aard zie jij als een uitdaging! Veilig en netjes werken zit in je aard. Ook kan je constructieve aanpassingen aan machines bedenken en uitvoeren, waarbij zowel elektrisch als TIG lassen geen enkel probleem voor jou is.

Gemiddeld een keer per twee weken een etmaal storingsdienst draaien, waarvoor je uiteraard een toeslag ontvangt, vind je geen probleem. Indien noodzakelijk ben je ook bereid om (incidenteel) in ploegendienst te werken. In verband met de storingsdiensten zoeken we een kandidaat die in een straal van 25 kilometer binnen Raalte woont.

Ons aanbod

Beaphar is een internationaal familiebedrijf met een informele werksfeer en een no-nonsense cultuur, waar aandacht is voor innovatie, maar ook voor (persoonlijke) ontwikkeling. Onze medewerkers voelen zich betrokken en zijn trots op onze organisatie. Ook van onze nieuwe collega’s verwachten wij dat zij een positieve bijdrage leveren aan de goede werksfeer en gericht zijn op (continue) verbetering. Wij bieden een uitdagende functie, met ruimte voor eigen initiatief en verdere ontwikkeling, tegen een marktconform salaris tussen € 2.800,- en € 3800,- bruto per maand op basis van fulltime (exclusief 8% vakantiegeld).

Zie jij ons zitten?

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je tijdens kantooruren bellen met Jeroen Beltman op telefoonnummer 06-20928070.

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie nodigen wij je graag uit om uiterlijk 4 maart 2024 een sollicitatiebrief met CV te sturen aan Roos van Keulen (HR Adviseur), via onderstaande sollicitatieknop.

Indien wij voor 4 maart a.s. een goede kandidaat hebben gevonden, zullen wij de vacature voortijdig sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.