Beaphar never alone when you care

Werken bij

Beaphar is een internationaal opererend, Nederlands familiebedrijf dat sterk verankerd is in de lokale omgeving. Met een hoofdkantoor en productielocaties in Raalte werken wij met verkoopkantoren in landen door heel Europa. Groot genoeg om alles professioneel aan te pakken, klein genoeg om als medewerker directe impact te hebben.

Beaphar biedt huisdieren en hun families al in meer dan 86 landen betaalbare, toegankelijke geneesmiddelen, gezondheids-, verzorgings- en voedingsproducten van hoge kwaliteit. Onze huisdieren zijn niet alleen dieren. Ze zijn onze maatjes, onze vrienden, onze familie. Beaphar. Because pets are family too.

Bij Beaphar werken in totaal ongeveer 450 medewerkers in een internationale omgeving. Van ontwikkeling van producten, inkoop, productie en distributie tot en met verkoopmedewerkers die zorgen voor verkoop aan dierenwinkels, winkelketens en webshops. Wij hebben allerlei disciplines in huis om dit te realiseren en samen zorgen wij voor de groei van het bedrijf. 

Onze arbeidsvoorwaarden

 

Onze arbeidsvoorwaarden

Onze medewerkers

 

Onze medewerkers

Toen en nu

 

Spreekt werken bij Beaphar jou aan? Check dan één van onze vacatures hieronder of stuur een open sollicitatie naar r.haarman@beaphar.com.