Beaphar Verlatingsangst bij hond

QA Officer

Beaphar - Roos van Keulen
Door Roos van Keulen - HR adviseur Email icon r.vankeulen@beaphar.com Telephone icon +31 572 348 814
32 - 40 uur per week
standplaats Raalte

Onze huisdieren zijn niet alleen dieren. Ze zijn onze maatjes, onze vrienden, onze familie. Beaphar is van mening dat ze de beste zorg verdienen! Wil jij werken in een internationaal succesvolle organisatie waar dát de filosofie is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

In deze functie ligt de focus van je verantwoordelijkheden op het uitvoeren van het farmaceutisch GMP en HACCP validatiebeleid van Beaphar, overeenkomstig interne- en externe- regelgeving. Hierbij werk je nauw samen met het QC laboratorium, de afdeling R&D, Operations en QP.

De hoofdtaken zijn:

  • Het ondersteunen van de uitvoering van validatie conform interne- en externe- regelgeving;
  • Het schrijven van validatieprotocollen en -rapporten;
  • Het opzetten van (ruimte)monitoring, o.a. microbiologisch aan de hand van swab testen;
  • Het opstellen van periodieke kwaliteitsevaluaties, inclusief trendanalyses en het doen van voorstellen voor verbeteracties;
  • Validatie van rekenbladen;
  • Het ondersteunen van het laboratorium bij validatieonderzoek;
  • Het ondersteunen bij uitvoering van (zelf)inspecties, deviatiemanagement en het voorstellen en implementeren van CAPA’s;
  • Het opstellen van werkinstructies, procedures en periodieke kwaliteitsevaluaties.
  • Ondersteunen bij overige voorkomende QA werkzaamheden.

 

De pluspunten van werken bij Beaphar

Wie ben jij?

Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste kandidaat met een hbo-opleiding in een technische richting die affiniteit heeft met een farmaceutische werkomgeving en huisdieren. Daarnaast ben je communicatief sterk in Nederlands en Engels. Ook ben je flexibel, nauwkeurig, stressbestendig en standvastig.

Ons aanbod

Beaphar is een internationaal familiebedrijf met een informele werksfeer en een no-nonsense cultuur, waar aandacht is voor innovatie, maar ook voor (persoonlijke) ontwikkeling. Onze medewerkers voelen zich betrokken en zijn trots op onze organisatie. Ook van onze nieuwe collega’s verwachten wij dat zij een positieve bijdrage leveren aan de goede werksfeer en gericht zijn op (continue) verbetering. Wij bieden een uitdagende functie, met ruimte voor eigen initiatief en verdere ontwikkeling en doorgroei, tegen een marktconform brutosalaris tussen de €3.473,- en €4.642,- per maand, op basis van fulltime, exclusief 8% vakantiegeld.

Info

Voor inhoudelijke informatie over deze functie bel je tijdens kantooruren met Floor Hulzebosch (QA Officer Quality Systems) op telefoonnummer 06-15 06 69 35

Interesse?

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, dan nodigen wij je graag uit om vóór 31 mei a.s. jouw motivatie + cv te sturen naar Roos van Keulen (HR adviseur), via onderstaande sollicitatieknop.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.