Tips voor een goede vachtverzorging

Een modderbad, een natgeregende hond... vaak reden om je hond (of kat) te wassen. Sommige mensen zien vaak op tegen de wasbeurt; daarom in het filmpje enkele tips. Mocht je er echt tegenop zien, dan is misschien de Droogshampoo geschikt. Je spuit de droogshampoo op de vacht, masseert het in en borstelt het er daarna weer uit. Droog daarna de vacht af met een handdoek. Je hoeft deze spray niet uit te spoelen.

Bio shampoos en verzorgingsproducten

De Beaphar BIO shampoos en verzorgingsproducten voor hond en kat bevatten een mix van natuurlijke ingrediënten afkomstig uit biologische landbouw. Elke shampoo werd zorgvuldig samengesteld om de huid van je huisdier te hydrateren en de vacht te laten glanzen. De producten worden door de gebruikte ingrediënten erkend door ECOCERT® en goedgekeurd door ‘I’m Green™’ vanwege de recyclebare verpakkingen van suikerriet. Met deze combinatie zorgen we zowel goed voor hond en kat als voor het milieu.

Het assortiment Beaphar BIO shampoos en verzorgingsproducten bestaat uit shampoos, sprays en lotions voor hond en kat. De lijn bestaat uit: Shampoo Puppy, Shampoo Universeel, Shampoo Conditioner 2 in 1, Shampoo Bij jeuk, Shampoo Kat & Kitten, Anti-klit Spray, Droogshampoo, Reinigende Melk Oren en Reinigende Lotion Ogen. Alle producten in de lijn zijn vrij van parabenen, siliconen en kleurstoffen.

Bekijk ook ons assortiment shampoos voor nog meer keuze.