Beaphar verzachtende huidverzorging

Milde verzorging voor de gevoelige huid


De verzachtende huidverzorgingsproducten van Beaphar zijn speciaal ontwikkeld voor honden en katten met een huid die gevoelig is voor problemen.
Of de huid nu droog, schilferig (roos) is of allergisch reageert op reguliere huidverzorgingsproducten, de producten reinigen de huid en vacht mild. Daarnaast kalmeert en beschermt het de gevoelige huid.
De milde formules zijn afgestemd op de huid, pH-huidneutraal en bevatten geen parfum, sulfaten, kleurstoffen, siliconen of parabenen.

 

Voordelen van regelmatige huidverzorging


Honden en katten met een gevoelige huid hebben baat bij een regelmatige huidverzorging. Dit helpt de huid in goede conditie te houden en het risico op huidreacties te verkleinen.

Een belangrijk onderdeel van deze verzorging is borstelen en wassen indien nodig. Verwijder op deze wijze klitten, roos, losse haren, allergenen (zoals stuifmeel & delen van huisstofmijt) en andere irriterende stoffen van de huid en vacht.

 

Wassen

Bij baden gaat het niet alleen om het verwijderen van vuil uit de huid en vacht. Een verzachtende shampoo die verwijdert irriterende stoffen en bevat ook ingrediënten die de gevoelige huid optimaal ondersteunen vanwege de gunstige eigenschappen.

Huidverzorging zonder te wassen

Te vaak wassen kan schadelijk zijn voor de gevoelige huid. Zeker bij huisdieren met een droge huid, huidirritaties door bijvoorbeeld roos, of bij jeuk door insectenbeten is een kalmerende spray voor de huid een waardevolle aanvulling op de regelmatige huidverzorging. Dit helpt de gevoelige huid te kalmeren en hydrateren tussen de wasbeurten door.

De Beaphar verzachtende huidverzorgingsproducten helpen bij een regelmatige verzorging die past bij de huid en vacht van gevoelige huisdieren.

dog