beaphar vacature online marketing

Global Digital Marketing Manager

Door Marleen Wolters - HR-adviseur Email icon m.wolters@beaphar.com Telephone icon +31 572 348811
Uren: 32-40 uur
Standplaats: Raalte

Hybride werken mogelijk, minimaal 2 dagen per week op kantoor. 

Onze huisdieren zijn niet alleen dieren. Ze zijn onze maatjes, onze vrienden, onze familie. Beaphar is van mening dat ze de beste zorg verdienen! Wil jij werken in een internationaal succesvolle organisatie waar dát de filosofie is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Het global marketing team ondersteunt en adviseert vanuit ons hoofdkantoor in Raalte onze collega’s in de verschillende Europese vestigingen, zoals Engeland, Duitsland, Frankrijk, België, Spanje, Noorwegen en Polen. Daarnaast bouwen we (online) aan het merk Beaphar. Wij zetten in op een ultieme online merk- en klantbeleving en zijn vanuit dat perspectief volop aan het (door)ontwikkelen.

Jouw rol

Samen met de digital marketeers in onze verschillende Europese vestigingen trek jij de kar voor alles wat Digital betreft binnen Beaphar.  Jij hebt de regie over de hele digitale funnel van Beaphar, van awareness tot conversie. Je zorgt ervoor dat data wordt gegenereerd vanuit campagnes en analyseert deze. Je bezit gedegen kennis over digital advertising, community management, customer journeys, consumentengedrag en converstieoptimalisatie. 

Je belangrijkste taken zijn:    

 • Creëren en uitdragen van de digitale strategie en doelstellingen;
 • Begeleiden van online campagnes op Google, Social media en andere kanalen;
 • Sturen op conversieoptimalisatie, onder andere dmv SEO en SEA;
 • Aanjagen van E-mailmarketing binnen Beaphar;
 • Inzicht geven in prestaties en resultaten van de kanalen;
 • Samenwerken met externe partners en internationale Beaphar collega’s.

Kortom, je bent een digital marketeer met al wat ervaring onder je riem, je bent enthousiast en je hebt zin in een veelzijdige, internationale functie! Tegelijkertijd weet jij collega’s te inspireren en motiveren om tot mooie resultaten te komen.

De pluspunten van werken bij Beaphar

Wat verwachten we van jou?

Voor deze uitdagende baan zijn wij op zoek naar een digitale expert met:

 • Hbo-niveau, afgeronde opleiding communicatie, marketing of gelijkaardig. Je hebt je de afgelopen jaren gespecialiseerd in Digital en bent op zoek naar een volgende stap in je carrière;
 • Niveau: medior/senior; rond de 10 jaar werkervaring in het marketing vak;
 • Project management skills, je kunt projectmatig en oplossingsgericht werken;
 • Ervaring met E-mailmarketingsystemen (Spotler is een pré);
 • Engelse taal op niveau C1, over grenzen heen de dialoog aan kunnen gaan;
 • Stressbestendig;
 • Planning- en organisatievaardigheden;
 • Coöperatief en communicatief vaardig;
 • Capabel om projecten en mensen te managen en te enthousiasmeren;

Ons aanbod

Beaphar is een Nederlands familiebedrijf dat wereldwijd succesvol is. Bij ons vind je een informele werksfeer en een no-nonsense cultuur. Onze medewerkers voelen zich betrokken en zijn trots op onze organisatie. Ook van onze nieuwe collega’s verwachten wij dat zij een positieve bijdrage leveren aan de goede werksfeer en gericht zijn op (continue) verbetering. Wij bieden een uitdagende functie, met ruimte voor eigen initiatief en verdere ontwikkeling, tegen een marktconform salaris: tussen €3.200,- en €4.700,- bruto per maand op basis van fulltime exclusief 8% vakantiegeld. We bieden de mogelijkheid tot hybride werken, een laptop en telefoon, korting op je sportabonnement en elke week vers fruit op kantoor. 

Zie jij ons zitten?

Voor inhoudelijke informatie over de functie bel je tijdens kantooruren met Marlies Nijmeijer – Global Brand & Marketing Manager, telefoonnummer: 06 15678415. Geen acquisitie a.u.b. 

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, dan nodigen wij je graag uit om voor 30 augustus a.s. jouw motivatie + CV (graag beide in het Engels) te sturen naar Marleen Wolters (HR Adviseur), via de sollicitatieknop hieronder.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.