Stagelopen bij Beaphar

Beaphar - Roos van Keulen
Door Roos van Keulen - HR adviseur Email icon r.vankeulen@beaphar.com Telephone icon +31 572 348 814

Beaphar is een Nederlandse fabrikant van een uitgebreid assortiment van geneesmiddelen en verzorgingsproducten voor huisdieren. Onze kwaliteitsproducten zouden er niet zijn zonder ons team van ruim 400 medewerkers wereldwijd, die ze ontwikkelen, produceren en distribueren over de hele wereld. 

Onze huisdieren zijn niet alleen dieren. Ze zijn onze maatjes, onze vrienden, onze familie. Beaphar is van mening dat ze de beste zorg verdienen! Wil jij meewerken of afstuderen in een internationaal succesvolle organisatie waar dát de filosofie is? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wij bieden jou een professionele werkomgeving waar je ontzettend veel kunt leren. Je krijgt de mogelijkheid om je te ontwikkelen in je vakgebied en krijgt taken en verantwoordelijkheden die passen bij je opleiding. Daarnaast bieden we je een stagevergoeding van €250,- bruto per maand en wanneer je verder dan 5 km van onze locaties woont, ontvang je een reiskostenvergoeding.

Je bent van harte welkom als stagiair bij Beaphar, als je je wilt inzetten om onze organisatie te leren kennen, te verbeteren waar dat kan en een mbo-, hbo- of wo-opleiding volgt.
Wij staan open voor meewerk- en afstudeerstages.

Wil je stagelopen bij Beaphar? Stuur dan jouw cv en een motivatie naar ons op, door op onderstaande sollicitatieknop te drukken.