beaphar fiprotec vlooien teken druppels hond kat

Beaphar FIPROtec® vlooien- en tekendruppels voor hond en kat

Betaalbaar en effectief

Beaphar FIPROtec® druppels zijn betaalbare en effectieve vlooien- en tekendruppels voor honden en katten. Je brengt de pipet eenvoudig aan op de huid, in de nek van je hond of kat waarna je huisdier van buitenaf beschermd is. 

Hoe lang beschermen de druppels mijn hond of kat?

Beaphar FIPROtec® Hond

  • Doodt vlooien tot 5 weken
  • Doodt teken tot 4 weken


Beaphar FIPROtec® Kat

  • Doodt vlooien tot 5 weken
  • Doodt aanwezige teken

Welke werkzame stof bevat Beaphar FIPROtec®?

Beaphar FIPROtec® druppels bevatten Fipronil. Na toediening van de vloeistof op de huid in de nek, verspreid de werkzame stof zich via de vetlaag van de huid over je hele huisdier. Wanneer vlooien en teken met de werkzame stof in aanraking komen gaan ze dood. Ze hoeven hiervoor niet eerst te bijten. Fipronil komt niet in de bloedbaan van je huisdier terecht. 

Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt
Verkooppunten

Veelgestelde vragen

Welke verpakking heb ik nodig voor mijn hond?
Beaphar FIPROtec® is geschikt voor honden vanaf 8 weken leeftijd. Daarnaast is het belangrijk dat je het product gebruikt dat geschikt is voor het gewicht van jouw hond. Weeg daarom je hond voor je een product gaat kopen. FIPROtec® is verkrijgbaar voor kleine honden (2-10kg), medium honden (10-20kg), grote honden (20-40kg) en extra grote honden (40-60kg) Weegt je hond zwaarder dan 60kg? Dan kun je 2 pipetten voor grote honden (20-40kg) geven. 

Vanaf welke leeftijd is FIPROtec® geschikt voor katten?
Beaphar FIPROtec® Kat is geschikt voor katten vanaf 8 weken en een lichaamsgewicht vanaf 1kg. 

Ik heb mijn huisdier net behandeld en nu zie ik tóch nog vlooien, hoe kan dat?
FIPROtec® heeft 2 dagen nodig om volledig te verspreiden over je huisdier. Daarna doodt het vlooien op je dier binnen 24 uur. 

Bij een vlooienbesmetting zit 95% van het probleem in de omgeving in de vorm van eitjes, larven en poppen. Dit worden vlooien die weer op je huisdier springen. Ze worden binnen 24u gedood, maar zo kun je dus nog een tijdje vlooien blijven zien. Behandel daarom bij een vlooienplaag ook de omgeving met vlooienspray. 

"Ik ben heel tevreden met FIPROtec®, het werkt goed bij mijn hond en het is ook nog eens heel betaalbaar."

dog