Beaphar Care+ Nature

Beaphar Care+ Nature® - Natuurlijk een goed gevoel

Premium voeding rijk aan natuurlijke ingrediënten

Houd je konijn of cavia in optimale conditie met Beaphar Care+ Nature®.

Deze geëxtrudeerde voeding combineert een overheerlijke smaak met een hoog vezelgehalte. Timothy hooi, kruiden en natuurlijke prebiotica dragen bij aan een gezonde darmflora. De geharde pellets ondersteunen de natuurlijke slijtage van het gebit. Het ingrediënt Yucca schidigera zorgt voor een minder ruikende ontlasting. De voeding is graanvrij en bevat geen toegevoegde suikers of kleurstoffen.
Care+® Nature voor een natuurlijk goed gevoel.

Ontdek alle voordelen van Beaphar Care+ Nature®

  • Rijk aan Timothy hooi
  • Samengesteld met kruiden en grassen
  • Smakelijk door het extrudatieproces en de toevoeging van appel, chicorei en wortel
  • Met natuurlijke prebiotica (gezonde darmflora)
  • Bevat Yucca schidigera (vermindering ontlastingsgeur)
  • Harde pellets zorgen voor natuurlijke slijtage van het gebit
  • Specifiek voor cavia's: verrijkt met vitamine C

    Geen toegevoegde suikers/kleurstoffen - graanvrij - hoog ruwvezelgehalte
konijn paardenbloem

Waarom Beaphar Care+ Nature®?

Je konijn of cavia voorzien van voeding die hun natuurlijke voedingspatroon nabootst is essentieel voor hun gezondheid en welzijn. Konijnen en cavia's zijn herbivoren en eten enkel plantaardig voedsel. In het wild bestaat hun dieet voornamelijk uit grassen, (delen van) kruiden, planten, twijgjes en soms plantwortels. Een dergelijk dieet is rijk aan vezels en laag in koolhydraten en suikers.  

Bevordert de spijsvertering 
Beaphar Care+ Nature® bevat geen granen en daardoor minder koolhydraten en suikers. Ook heeft het een hoog vezelgehalte. Hierdoor helpt Beaphar Care+ Nature® om een uitgebalanceerd en optimaal functionerend spijsverteringsstelsel en gewicht te behouden. De natuurlijke prebiotica stimuleren de goede bacterien in de darm en yucca schidigera vermindert de geur van de ontlasting. 

Ondersteunt de natuurlijke slijtage van de tanden 
De tanden van konijnen en cavia's groeien hun hele leven door. Vezels zijn daarom niet alleen belangrijk voor de spijsvertering; ze helpen ook bij de natuurlijke slijtage van de tanden. Ook de hardheid van de Beaphar Care+ Nature® brokjes dragen hieraan bij.