Beaphar Canishield tegen teken, vlooien, zandvliegen bij honden

Beaphar Canishield de halsband tegen teken, vlooien en zandvliegen

Hoe beschermt Beaphar Canishield® je hond?

Als je jouw hond graag op een makkelijke manier tegen teken, vlooien en zandvliegen wil beschermen, kies je voor de Beaphar Canishield®  halsband. Geen gedoe, wel langdurige bescherming.  

Hoe lang beschermt de halsband mijn hond?

De Beaphar Canishield®  halsband beschermt:

  • 6 maanden tegen teken
  • 16 weken tegen vlooien
  • 5,5 maanden tegen zandvliegen
     
Welke werkzame stof bevat de Beaphar Canishield® halsband?

De halsband bevat de werkzame stof Deltamethrin. Deze stof komt geleidelijk vrij uit de halsband, verspreidt zich via de vetlaag van de huid en komt zo als een beschermende filmlaag over de hele hond te liggen. De werkzame stof komt dus nooit in de bloedbaan van je hond terecht. Wanneer vlooien, teken of zandvliegen in aanraking komen met Deltamethrin raken ze snel verlamd en gaan ze dood.

Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt
verkooppunten

Veelgestelde vragen

"Welk formaat heb ik nodig voor mijn hond?"  "Mag mijn hond de halsband omhouden tijdens het zwemmen?"  "Is de band ook geschikt voor katten?"

De Beaphar Canishield® halsband is geschikt voor honden vanaf 7 weken en verkrijgbaar in een variant voor kleine/middelgrote honden met een lengte van 48cm én een variant voor grote honden met een lengte van 65cm. Welke band jouw hond nodig heeft is afhankelijk van de dikte van de nek. Na omdoen knip je het overtollige stuk halsband af. 

We adviseren de Beaphar Canishield® halsband af te doen wanneer je hond gaat zwemmen, omdat de werkzame stof effect kan hebben op organismen in het water. Dankzij de handige gesp kun je de halsband heel eenvoudig om en af doen.

Als de band per ongeluk af en toe toch nat wordt heeft dit geen effect op de werking van de band. 

Nee, Beaphar Canishield® is niet geschikt voor katten. Deltamethrin, de werkzame stof in de band, is schadelijk voor katten. We hebben wel andere banden en druppels tegen vlooien en/of teken bij katten in ons assortiment.

Ligt je kat bij de hond in de mand of hebben ze op een andere manier contact? Gebruik dan een ander product voor je hond. 

 

 

Ik ben erg blij met de Canishield band! Mijn hond zit eindelijk niet meer onder de teken én hij werkt lang.

Angela Smit (38)
dog