MT Beaphar inpakactie Doneer een dag

Beaphar & BVDD Kerstpakketten actie

Door Beaphar Nederland

De donkere dagen van het jaar naderen. Niet voor elke huisdiereigenaar een makkelijke periode. Daarom sponsort Beaphar de ‘Dieren kerstpakkettenactie’ van Stichting Blijdschap voor de Dieren!

De Dieren kerstpakketten bevatten diervoer, snacks en andere diergerelateerde producten en zijn alleen bestemd voor huisdiereigenaren die in financieel noodweer verkeren of leven van een uitkering. Beaphar Nederland sponsort deze kerstpakketten en uiteraard zal er ook een Beaphar product in deze pakketten worden toegevoegd.

Inpakactie – Beaphar medewerkers steken de handen uit de mouwen

In het kader van het Beaphar programma ‘#DoneerEenDag’, waarbij Beaphar medewerkers ‘op kosten van de baas’ 1 dag per jaar vrijwilligerswerk kunnen doen voor een goed doel, wordt hier een inpakactie aan gekoppeld. In de maanden november en december zullen groepjes Beaphar collega’s de handen uit de mouwen steken door helpen deze kerstpakketten in te pakken.  

Dit vormt een leuke teamactiviteit voor Beaphar collega’s en tegelijkertijd wordt iets goeds gedaan voor mens en dier in nood. Ook het Management team van Beaphar zet binnenkort zijn beste beentje voor. We houden onze lezers en volgers graag op de hoogte van deze actie, blijf hiervoor onze website en social media kanalen volgen…

Iemand aanmelden voor ontvangen Dieren Kerstpakket

Ken jij iemand die zo’n Dieren Kerstpakket heel goed kan gebruiken? Iemand dit krap bij kas zit, of iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Ook jij kan iemand hiervoor opgeven. Hoe dit werkt, lees je op de website van BVDD.

Kerstpakket BVDD