Beaphar voeding konijn

Beaphar Care+ voeding voor konijnen en knaagdieren

Wat is Care+?

Beaphar Care+ knaagdier- en konijnenvoeding is een super premium voeding en ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen, nutritionisten en vooraanstaande knaagdierspecialisten. Op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten zijn de verschillende varianten samengesteld. 

Beaphar Care+ konijnen- en knaagdierenvoeding is een hoogwaardige geëxtrudeerde brok: onder hoge druk en temperatuur worden de ingrediënten samengebracht tot een krokant brokje. In dit proces wordt het voer gesteriliseerd en worden de eiwitten makkelijk verteerbaar gemaakt. Door de korte verhittingstijd blijven vitaminen behouden. Doordat ieder brokje dezelfde samenstelling heeft wordt selectief eetgedrag voorkomen, blijven er geen restjes over en krijgt het dier alle benodigde voedingsstoffen binnen.

Hoogwaardige eiwitten

Een groot verschil tussen Beaphar Care+ en andere knaagdiervoeders is de kwaliteit van de gebruikte eiwitten. De eiwitten in Care+ hebben een hoge biologische waarde, wat wil zeggen dat ze vrijwel exact hetzelfde zijn als deze die in de natuur worden gegeten. Omega 3 / Omega 6 vetzuren zijn in de ideale verhouding aanwezig. Dit houdt hart- en bloedvaten in optimale conditie. Een laag vetgehalte voorkomt dat vet zich afzet rond de organen.

Voor een optimale darmwerking en goede weerstand

Alle Care+ voedingen bevatten FOS en MOS om de darmen in goede conditie te houden en te zorgen voor een optimale opname van de voedingsstoffen. Fructo Oligo Saccharide (FOS) stimuleert de groei van goede darmbacteriën, die helpen bij de vertering van het voedsel. Mannon Oligo Saccharide (MOS) bindt schadelijke bacteriën aan zich, schakelt ze uit en voert deze via de ontlasting af. Om knaagdieren en konijnen tegen ziekten te beschermen, bevatten alle Care+ voeders Echinacea en Spirulina. Deze extracten verhogen de weerstand van het dier. Bovendien heeft Care+ het Cell Protection System (vitamine E) tegen veroudering van de lichaamscellen.

Goed voor de tanden en overheerlijk!

Naast het bepalen van de juiste mix van ingrediënten, is ook veel aandacht besteed aan de hardheid, grootte en vorm van de brokjes. Dit om ervoor te zorgen dat de tanden schoon, vrij van plak en op de juiste lengte blijven. Verder zijn overheerlijke kruiden toegevoegd om ervoor te zorgen dat ieder dier gek is op deze heerlijke brokjes.