Beaphar Voeding en snacks kat producten

QA/QC-manager

Door Rosemarie Haarman - HR-adviseur Email icon r.haarman@beaphar.com Telephone icon +31 572 348 814
32-40 uur per week
Standplaats: Raalte

Onze huisdieren zijn niet alleen dieren. Ze zijn onze maatjes, onze vrienden, onze familie. Beaphar is van mening dat ze de beste zorg verdienen! Wil jij werken in een internationaal succesvolle organisatie waar dát de filosofie is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als QA/QC-Manager ben je eindverantwoordelijk voor onze volledige kwaliteitsafdeling, waaronder QA, documentenbeheer, laboratorium en QC en daarmee verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van ons kwaliteitsmanagementsysteem. Je vertaalt wettelijke regelgeving op het gebied van kwaliteit naar operationele activiteiten, zodat Beaphar voorbereid blijft op aanscherping van certificeringsnormen. Je coördineert de activiteiten van de afdeling en stemt de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk op elkaar af. Je ontwikkelt en onderhoudt rapportages op kwaliteitsgebied en bent samen met de Qualified Person leidend bij inspecties en audits. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het centraliseren, implementeren, optimaliseren en onderhouden van alle aanwezige kwaliteitssystemen zoals GMP en HACCP. Je bent gericht op continue verbetering en je bent op QA/QC-gebied de sparringpartner voor directie en management. Je rapporteert aan de General Manager en bent lid van het MT.

 

De pluspunten van werken bij Beaphar

Wat verwachten we van jou?

Voor deze uitdagende functie komen wij graag in contact met een echte kwaliteitsmanager, die bij voorkeur ervaring heeft opgedaan bij een farmaceutisch productiebedrijf. Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau en gedegen kennis en ervaring op het gebied van kwaliteitssystemen (GMP, HACCP). Kennis van GAMP en Lean Six Sigma verbeterprocessen is een pre. Je kunt goed communiceren op alle niveaus en bent bekend met productieprocessen. Je bent overtuigend, kritisch en pragmatisch. Je kunt snel analyseren en beleid vertalen naar de werkvloer. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

Ons aanbod

Beaphar is een Nederlands familiebedrijf dat wereldwijd succesvol is. Bij ons vind je een informele werksfeer en een no-nonsense cultuur. Onze medewerkers voelen zich betrokken en zijn trots op onze organisatie. Ook van onze nieuwe collega’s verwachten wij dat zij een positieve bijdrage leveren aan de goede werksfeer en gericht zijn op (continue) verbetering. Wij bieden een uitdagende functie, met ruimte voor eigen initiatief en verdere ontwikkeling, tegen een marktconform salaris.

Zie jij ons zitten?

Voor inhoudelijke informatie over de functie bel je tijdens kantooruren met Kornelieke Buchel (general manager), via telefoonnummer 0572 – 348 834. Voor algemene informatie over Beaphar verwijzen wij je naar onze website www.werkenbijbeaphar.nl.  

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, dan nodigen wij je graag uit jouw motivatie + CV te sturen naar Rosemarie Haarman, via de sollicitatieknop hieronder.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.