Beaphar konijn gedrag en training

Projectleider Digital

Door Marleen Wolters - HR-adviseur Email icon m.wolters@beaphar.com Telephone icon +31 572 348811
Uren: 32-40 uur
Standplaats: Raalte

Hybride werken mogelijk, minimaal 2 dagen per week op kantoor. 

Onze huisdieren zijn niet alleen dieren. Ze zijn onze maatjes, onze vrienden, onze familie. Beaphar is van mening dat ze de beste zorg verdienen! Wil jij werken in een internationaal succesvolle organisatie waar dát de filosofie is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een getalenteerde en/of ervaren Projectleider Digital om ons team te versterken. Als Projectleider Digital ben je verantwoordelijk voor het managen en leiden van digitale projecten van concept tot oplevering. Je werkt nauw samen met verschillende teams, waaronder marketing en ICT, om succesvolle uitvoering van projecten te garanderen. Daarnaast werk je ook samen met development teams van derden om projecten op tijd en binnen budget op te leveren.

Jouw rol

Jij gaat nauw samenwerken met onze marketingteams door heel Europa, deze teams zijn je voornaamste stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van effectieve e-commerce strategieën om de online presence van Beaphar te verhogen. Hiervoor is kennis van CMS-, PIM- en DAM-systemen waardevol, evenals sterke analytische, probleemoplossende en communicatieve vaardigheden. Je moet in staat zijn om meerdere projecten tegelijkertijd te beheren en effectief te werken in een snel bewegende, teamgerichte omgeving.

Je belangrijkste taken zijn:    

 • Ontwikkelen en uitvoeren van projectplannen
 • Coördineren en communiceren met stakeholders
 • Beheren van project timelines en budgetten
 • Creëren van effectieve e-commerce strategieën online presence te verhogen
 • Werken met en beheren van het CMS-, PIM- en DAM-systemen
 • Samenwerken met development teams van derden

De pluspunten van werken bij Beaphar

Wat verwachten we van jou?

 • Goede communicatieve vaardigen heden in het Engels, spraak en geschrift.
  Nederlands is een pré.
 • Kennis van webontwikkeling
 • Ervaring met CMS-, PIM- en DAM-systemen
 • Vermogen om meerdere projecten tegelijkertijd te beheren
 • Sterke analytische, probleemoplossende en communicatieve vaardigheden
 • Vermogen om effectief te werken in een snel bewegende, teamgerichte omgeving

Ons aanbod

We maken een hybride werkbenadering mogelijk, waarbij je de mogelijkheid krijgt om deels vanuit huis en deels vanuit ons kantoor in Raalte, Nederland te werken.

Wij bieden een competitief salaris - tussen € 36.750, - en € 59.000, - op jaarbasis exclusief 8% vakantiegeld- en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop en telefoon, korting op je sportabonnement en elke week vers fruit op kantoor. Je krijgt de mogelijkheid om te werken met een getalenteerd en dynamisch team. Je hebt als Projectleider Digital een belangrijke rol in de digitale ontwikkeling van ons internationale bedrijf.

Zie jij ons zitten?

Voor inhoudelijke informatie over de functie bel je tijdens kantooruren met Tom Jan Vogelaar – Product owner, telefoonnummer: +31 6 15576095. Geen acquisitie a.u.b. Voor algemene informatie over Beaphar verwijzen wij je naar onze website www.werkenbijbeaphar.nl.

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, dan nodigen wij je graag uit om voor 1 juli a.s. jouw motivatie + CV (graag beide in het Engels) te sturen naar Marleen Wolters (HR Adviseur), via de sollicitatieknop hieronder.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.