Beaphar Voeding en snacks voor honden

Key Account Manager

Door Marleen Wolters - HR-adviseur Email icon m.wolters@beaphar.com Telephone icon +31 572 348811
Uren: 32-40 uur
Standplaats: Hedel - hybride

Onze huisdieren zijn niet alleen dieren. Ze zijn onze maatjes, onze vrienden, onze familie. Beaphar is van mening dat ze de beste zorg verdienen! Wil jij werken in een internationaal succesvolle organisatie waar dát de filosofie is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

De Key Account Manager is hét aanspreekpunt voor onze key accounts, zoals Pets Place, Welkoop en Jumper. Door een goede relatie op te bouwen en het toepassen van de juiste verkoopstrategieën, haal je samen met onze klanten het maximale uit de samenwerking. De Key Account Manager rapporteert aan de Directeur van Beaphar Nederland.

Je belangrijkste taken zijn:    

  • Relatiebeheer van de Key accounts;
  • Voeren van onderhandelingen omtrent condities;
  • Ontwikkelen en uitvoeren van account- en promotieplannen;
  • Analyseren van verkoopcijfers en waar nodig de strategie bijsturen;
  • Identificeren van trends en mogelijkheden in de markt en deze vertalen naar onze organisatie

 

Kortom: een veelzijdige, afwisselende en verantwoordelijke commerciële functie met veel mogelijkheden voor eigen initiatief en ontwikkeling. Voor deze functie ben je ongeveer 75% op kantoor en 25% onderweg.  

De pluspunten van werken bij Beaphar

Wat verwachten we van jou?

We zoeken een kandidaat op Hbo-niveau met al enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie bij key accounts. Een teamspeler die goed kan netwerken. Een representatieve relatiebeheerder en sterke onderhandelaar. Capabel om projecten en mensen te managen en te enthousiasmeren. Je werkt secuur, bent gedreven, doelgericht en bezit een goed analytisch vermogen.    

Ons aanbod

Beaphar is een Nederlands familiebedrijf dat wereldwijd succesvol is. Bij ons vind je een informele werksfeer en een no-nonsense cultuur. Onze medewerkers voelen zich betrokken en zijn trots op onze organisatie. Wij bieden een uitdagende functie, met ruimte voor eigen initiatief en verdere ontwikkeling, tegen een marktconform salaris: tussen de € 50.000,- en € 72.500,- op jaarbasis. En een auto van de zaak. 

Zie jij ons zitten?

Voor inhoudelijke informatie over de functie bel je tijdens kantooruren met Robert Elfferich (Directeur) op 073 – 5998645.

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, dan nodigen wij je graag uit om vóór 2 oktober 2023 jouw motivatie + CV te sturen naar Karin Grundel (Medewerker HR), via de sollicitatieknop hieronder.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.