Werken bij Beaphar Huisdieren

HR Adviseur

Door Rosemarie Haarman - HR-adviseur Email icon r.haarman@beaphar.com Telephone icon +31 572 348 814
Uren: 32-40 uur
Standplaats: Raalte - hybride

Onze huisdieren zijn niet alleen dieren. Ze zijn onze maatjes, onze vrienden, onze familie. Beaphar is van mening dat ze de beste zorg verdienen! Wil jij werken in een internationaal succesvolle organisatie waar dát de filosofie is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het goed adviseren, ondersteunen en faciliteren van het lijnmanagement bij het uitvoeren van het HR beleid. Beaphar heeft de ambitie om te groeien en wil graag de beste mensen aantrekken en behouden om haar ambities waar te maken. In jouw rol ga je aan de slag met het verder verbeteren van onze employer branding en het optimaliseren van het recruitmentproces.

Daarnaast richt je je, samen met de andere HR collega’s, ook op het optimaliseren, implementeren en bewaken van de overige HR processen en uiteraard ons HR beleid. Met jouw ervaring en enthousiasme coach, ondersteun en faciliteer je onze leidinggevenden op het gebied van allerlei HR thema’s en ben je een volwaardig sparringpartner voor de HR collega’s, het management en directie. Ook draai jij je hand niet om voor administratieve klussen, het maken van managementrapportages en het analyseren van ken- en stuurgetallen.

Kortom: een heel veelzijdige HR functie, met veel mogelijkheden voor eigen initiatief en ontwikkeling.

De pluspunten van werken bij Beaphar

Wat verwachten we van jou?

We zoeken een enthousiaste kandidaat met een afgeronde relevante HBO-opleiding en bij voorkeur heb je al enkele jaren soortgelijke werkervaring. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal en ben je een professionele gesprekspartner. Ook ben je proactief en organisatiebewust, heb je een analytische blik en praktische instelling en weet je met jouw positieve en onafhankelijke manier van denken mensen te motiveren en te inspireren.

Ons aanbod

Beaphar is een Nederlands familiebedrijf dat wereldwijd succesvol is. Bij ons vind je een informele werksfeer en een no-nonsense cultuur. Onze medewerkers voelen zich betrokken en zijn trots op onze organisatie. Wij bieden een uitdagende functie, met ruimte voor eigen initiatief en verdere ontwikkeling, tegen een marktconform salaris: tussen de € 42.000,- en € 59.000,- op jaarbasis.  

Zie jij ons zitten?

Voor inhoudelijke informatie over deze functie bel je tijdens kantooruren met Marleen Wolters (HR Adviseur) op telefoonnummer 0572-348 814. 

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, dan nodigen wij je graag uit om vóór 2 oktober 2023 jouw motivatie + cv te sturen naar Karin Grundel (Medewerker HR), via de sollicitatieknop hieronder.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.