Vacature Grafisch vormgever Beaphar

Grafisch vormgever

Door Marleen Wolters - HR-adviseur Email icon m.wolters@beaphar.com Telephone icon +31 572 348811
Uren: 32-40 uur
Standplaats: Raalte

Onze huisdieren zijn niet alleen dieren. Ze zijn onze maatjes, onze vrienden, onze familie. Beaphar is van mening dat ze de beste zorg verdienen! Wil jij werken in een internationaal succesvolle organisatie waar dát de filosofie is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

De afdeling Graphics & Design bij Beaphar ontwerpt de verpakkingen en marketingmiddelen voor alle verkoopvestigingen van Beaphar in binnen- en buitenland. Binnen dit team van 6 designers zoeken wij een Grafisch vormgever.

Jouw rol

Als Grafisch vormgever bij Beaphar ga je productverpakkingen, point of sales materiaal en online marketing materiaal ontwerpen voor onze producten voor huisdieren! Hierbij kan je denken aan folders, advertenties, displays, brochures, digitale banners en e-commerce afbeeldingen; alles met de meest schattige honden, katten, konijnen en vogels. Ook ga je je bezighouden met videobewerking. Dit doe je aan de hand van een duidelijke briefing en volgens onze huisstijlrichtlijnen en strategie. 

Onze verpakkingen voor medicijnen moeten ook voldoen aan GMP wet- en regelgeving. In ons ERP systeem houd je bij welk verpakkingsontwerp wanneer naar welke drukker is verzonden en je zorgt ervoor dat de items met hoge prioriteit altijd worden opgepakt. Je maakt de bestanden vervolgens zelf technisch gereed voor drukkers en leveranciers.

Je werkt veel samen met je collega's van het Global Marketing team en de marketing collega's van de diverse internationale verkoopvestigingen (voertaal Engels). Binnen Beaphar heb je uiteraard contact met je zes naaste design collega's, maar ook met de afdeling Inkoop en afdeling Export (voor bijvoorbeeld Private label opdrachten). Externe contacten zijn: ons vaste reclamebureau, drukkers en leveranciers van verpakkings- of promotiemateriaal. 

De pluspunten van werken bij Beaphar

Wat verwachten we van jou?

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met een opleiding op grafisch, fotografisch of audiovisueel gebied, op MBO of HBO niveau. Je beschikt over ruime ervaring in het werken met een iMac en je bent helemaal thuis in Adobe Creative Cloud (Photoshop, InDesign, Illustrator, Acrobat, PremierePro).

Je bent creatief, oplossingsgericht en nauwkeurig. Je bent communicatief vaardig in zowel het Nederlands als het Engels. Je kan goed zelfstandig werken maar bent ook in staat binnen een team te functioneren. Je weet wat ervoor nodig is om gestelde deadlines te halen, zonder dat het ten koste gaat van het eindresultaat.  

Ons aanbod

Beaphar is een Nederlands familiebedrijf dat wereldwijd succesvol is. Bij ons vind je een informele werksfeer en een no-nonsense cultuur. Onze medewerkers voelen zich betrokken en zijn trots op onze organisatie. Wij bieden een creatieve en uitdagende functie met veel impact. Je hebt ruimte voor eigen initiatief en verdere ontwikkeling. Wij bieden een marktconform salaris: tussen € 39.000,- en € 50.000,- op jaarbasis (exclusief 8% vakantiegeld en sedundaire arbeidsvoorwaarden zoals korting op je sportabonnement en elke week vers fruit op kantoor. Je krijgt de mogelijkheid om te werken binnen een getalenteerd en internationaal georienteerd team. 

Zie jij ons zitten?

Voor inhoudelijke informatie over de functie bel je tijdens kantooruren met Marlies Nijmeijer – Global Brand & Marketing manager, telefoonnummer: +31 6 15678415. Voor algemene informatie over Beaphar verwijzen wij je naar onze website www.werkenbijbeaphar.nl.

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, dan nodigen wij je graag uit om voor 25 september a.s. jouw motivatie + CV te sturen naar Marleen Wolters (HR Adviseur), via de sollicitatieknop hieronder.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.