beaphar vacature online marketing

Global Online Marketing Executive

Natasja Bolt - HR adviseur Beaphar
Door Natasja Bolt - HR-adviseur Email icon n.bolt@beaphar.com Telephone icon 06 29407205
Uren: 32-40 uur
Standplaats: Raalte

Hybride werken mogelijk, minimaal 2 dagen per week op kantoor. 

Onze huisdieren zijn niet alleen dieren. Ze zijn onze maatjes, onze vrienden, onze familie. Beaphar is van mening dat ze de beste zorg verdienen! Wil jij werken in een internationaal succesvolle organisatie waar dát de filosofie is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Wij zoeken een Global Online Marketing Executive ter versterking van het team bestaande uit 5 enthousiaste collega’s. Wij ondersteunen en adviseren vanuit ons hoofdkantoor in Raalte onze collega’s in de verschillende dochterlanden, zoals Engeland, Duitsland, Frankrijk, België, Spanje, en Polen. Daarnaast bouwen we (online) aan het merk Beaphar. Wij zetten in op een ultieme online merk- en klantbeleving en zijn vanuit dat perspectief volop aan het (door)ontwikkelen.

Jouw rol

De Global Online Marketing Executive rapporteert aan de Global Brand & Marketing Manager. Samen met de digital marketeers in onze verschillende Europese vestigingen trek jij de kar voor alles wat Digital betreft binnen Beaphar. De Global Online Marketing Manager is verantwoordelijk voor het vertalen van de Brand strategy in al onze digitale touchpoints. Jij giet je creativiteit in interessante contentconcepten die je samen met je internationale collega’s uitwerkt en ter beschikking stelt voor de hele organisatie. Daarnaast help je andere digital marketeers optimaal resultaat te halen uit onze digitale kanalen (dmv. conversieoptimalisatie, e-mailmarketing, social media, Google, E-commerce) op basis van de customer journeys.

Je belangrijkste taken zijn:    

 • Ontwikkelen en coördineren van content (concepten en templates), video’s en landingspagina’s;
 • Sturen op conversieoptimalisatie;
 • Aanjagen van E-mailmarketing binnen Beaphar;
 • Toepassen en bewaken van onze huisstijl binnen de online kanalen;
 • Creëren en uitdragen van de digitale strategie en doelstellingen;
 • Inzicht geven in prestaties en resultaten van de kanalen;
 • Samenwerken met externe partners en internationale Beaphar collega’s.

Kortom, je bent graag creatief bezig, je bent enthousiast en je hebt zin in een veelzijdige, internationale functie! Tegelijkertijd weet jij collega’s te inspireren en motiveren om tot mooie resultaten te komen.

De pluspunten van werken bij Beaphar

Wat verwachten we van jou?

Voor deze uitdagende baan zijn wij op zoek naar een digitale expert met:

 • Hbo-niveau, afgeronde opleiding communicatie, marketing of gelijkaardig. Je hebt je de afgelopen jaren gespecialiseerd in Digital en bent op zoek naar een volgende stap in je carrière;
 • Niveau: medior/senior;
 • Project management skills, je kunt projectmatig en oplossingsgericht werken;
 • Ervaring met E-mailmarketingsystemen (Spotler is een pré);
 • Engelse taal op niveau C1, over grenzen heen de dialoog aan kunnen gaan;
 • Stressbestendig;
 • Planning- en organisatievaardigheden;
 • Coöperatief en communicatief vaardig;
 • Capabel om projecten en mensen te managen en te enthousiasmeren;

 

Ons aanbod

Beaphar is een Nederlands familiebedrijf dat wereldwijd succesvol is. Bij ons vind je een informele werksfeer en een no-nonsense cultuur. Onze medewerkers voelen zich betrokken en zijn trots op onze organisatie. Ook van onze nieuwe collega’s verwachten wij dat zij een positieve bijdrage leveren aan de goede werksfeer en gericht zijn op (continue) verbetering. Wij bieden een uitdagende functie, met ruimte voor eigen initiatief en verdere ontwikkeling, tegen een marktconform salaris: tussen € 3.500,- en €5.000,- bruto per maand op basis van fulltime exclusief 8% vakantiegeld.

Zie jij ons zitten?

Voor inhoudelijke informatie over de functie bel je tijdens kantooruren met Marlies Nijmeijer – Global Brand & Marketing Manager, telefoonnummer: 06 15678415. Geen acquisitie a.u.b. Voor algemene informatie over Beaphar verwijzen wij je naar onze website www.werkenbijbeaphar.nl.

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, dan nodigen wij je graag uit om jouw motivatie + CV (graag beide in het Engels) te sturen naar Natasja Bolt (HR Adviseur), via de sollicitatieknop hieronder.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.