beaphar vacature marketing campaign

Global Marketing Campaign Executive

Natasja Bolt - HR adviseur Beaphar
Door Natasja Bolt - HR-adviseur Email icon n.bolt@beaphar.com Telephone icon 06 29407205
Uren: 32-40 uur
Standplaats: Raalte.

Hybride werken mogelijk, minimaal 2 dagen per week op kantoor. 

Onze huisdieren zijn niet alleen dieren. Ze zijn onze maatjes, onze vrienden, onze familie. Beaphar is van mening dat ze de beste zorg verdienen! Wil jij werken in een internationaal succesvolle organisatie waar dát de filosofie is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Ter versterking van ons team bestaande uit 5 enthousiaste collega’s zoeken wij een multi-channel marketeer die het hele plaatje overziet en die de juiste middelenmix weet in te zetten voor internationale campagnes, waarbij online en offline elkaar versterken. Iemand die als geen ander weet hoe de customer journey eruit ziet en het marketingplan vanaf papier kan vertalen naar de verkooppunten en onze producten daar laat stralen.

Jouw rol

Als Global Marketing Campaign Executive rapporteer je aan de Global Brand & Marketing Manager en ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en distribueren van marketing- en communicatiemiddelen voor internationale product- en merkcampagnes en introducties. Deze campagnes en productlanceringen worden opgesteld in nauwe samenwerking met enerzijds de collega’s binnen het Beaphar hoofdkantoor in Raalte en anderzijds de (buitenlandse) Beaphar verkoopkantoren. Je bent samen met je collega’s van het Global team verantwoordelijk voor verbetering van de merkprestaties en het merkbewustzijn in onze afzetmarkten.

Je belangrijkste taken zijn:    

 • Samenwerken met Product Management, vooral op het vlak van lancering nieuwe producten, waar jij meekijkt met de verpakking en huisstijl. Het is een pré als je ervaring hebt met packaging design;
 • Samenwerken met Brand Management en onze Grafische design afdeling, als het gaat om het creëren van offline & online marketing materiaal voor deze campagnes, product lanceringen of restyles.
 • Samenwerken met de Digital Marketing collega’s van onze buitenlandse verkoopkantoren en het Digital Marketing bureau voor de uitvoer van online marketing campagnes. Coördinatie van betaalde sociale media en andere digitale advertentiecampagnes, toezicht op de selectie van zoekwoorden, het genereren van advertenties, targetingcriteria en budgettering;
 • Internationale samenwerking:
  - het opstellen van brede internationale campagnes voor nieuwe producten of restyles;
  - het bedenken en uitrollen van de online & offline marketing pakketten voor deze  campagnes;
  - het adviseren en ondersteunen van de lokale marketing teams bij de uitvoering van hun lokale marketingplan en afstemming op ons internationale marketingplan;

 

De pluspunten van werken bij Beaphar

Wat verwachten we van jou?

Voor deze uitdagende baan zijn wij op zoek naar een multichannel marketeer met:

 • Een afgeronde hbo-opleiding op gebied van marketing, communicatie of bedrijfskunde;
 • Werkervaring (bij voorkeur) op gebied van B2C-marketing/ retail;
 • Niveau: medior/senior;
 • Gedegen kennis van effectieve (in store) marketing, massa media, publiciteit, adverteren en consumentengedrag; 
 • Stressbestendig en communicatief vaardig;
 • In staat om professionele internationale relaties op te bouwen en anderen te enthousiasmeren;
 • Project management skills, projectmatig & oplossingsgericht werken
 • Een perfecte beheersing van de Engelse taal (niveau C1), over grenzen heen de dialoog aan kunnen gaan.

 

Ons aanbod

Beaphar is een Nederlands familiebedrijf dat wereldwijd succesvol is. Bij ons vind je een informele werksfeer en een no-nonsense cultuur. Onze medewerkers voelen zich betrokken en zijn trots op onze organisatie. Ook van onze nieuwe collega’s verwachten wij dat zij een positieve bijdrage leveren aan de goede werksfeer en gericht zijn op (continue) verbetering. Wij bieden een uitdagende functie, met ruimte voor eigen initiatief en verdere ontwikkeling, tegen een marktconform salaris: tussen € 3.500,- en € 5.000,- bruto per maand bij fulltime exclusief 8% vakantiegeld.

Zie jij ons zitten?

Voor inhoudelijke informatie over de functie bel je tijdens kantooruren met Marlies Nijmeijer – Global Brand & Marketing Manager, telefoonnummer: 06 15678415. Geen acquisitie a.u.b. Voor algemene informatie over Beaphar verwijzen wij je naar onze website www.werkenbijbeaphar.nl

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, dan nodigen wij je graag uit om voor 17 oktober a.s. jouw motivatie + CV (graag beide in het Engels) te sturen naar Natasja Bolt (HR Adviseur), via de sollicitatieknop hieronder.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.