Beaphar Gedrag en training voor honden

Export Medewerker

Door Marleen Wolters - HR-adviseur Email icon m.wolters@beaphar.com Telephone icon +31 572 348811
32 tot 40 uur per week
Standplaats: Raalte / Hybride

Onze huisdieren zijn niet alleen dieren. Ze zijn onze maatjes, onze vrienden, onze familie. Beaphar is van mening dat ze de beste zorg verdienen! Wil jij werken in een internationaal succesvolle organisatie waar dát de filosofie is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

In deze functie behartig je de belangen van de klant ten aanzien van het sales order proces binnen Beaphar. Je bent verantwoordelijk voor de invoer van de sales orders, het volgen van de order binnen productie en uiteindelijk het volgens gemaakte afspraken uitleveren van de producten, voorzien van de juiste documentatie. Je beoordeelt orders inhoudelijk en adviseert de klant, bijvoorbeeld over lokale verkoopbaarheid van producten of optimaal inkoopvoordeel. Je bent aanspreekpunt voor (overheids)instanties en onze logistieke partner, om de order zo efficiënt mogelijk af te handelen. Je overige taken:

  • Factureren;
  • Aansturen van de transporteur;
  • Up to date houden van relevante export voorwaarden, zoals NVWA, KVK en Douane;
  • Contacten onderhouden met bovengenoemde instanties;
  • Opmaken export documenten, dossiers bijhouden, correct archiveren van exportzendingen;
  • Contact onderhouden met de klant op gebied van bestellingen en leveringen;
  • Beheren en analyseren van forecast;
  • Voorbereiden van documentatie t.b.v. productregistraties voor onze klanten.  

 

De pluspunten van werken bij Beaphar

Wat verwachten we van jou?

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met minimaal een afgeronde relevante MBO opleiding (bijvoorbeeld Internationale Handel). Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk. Als van zelfsprekend ben je servicegericht, nauwkeurig en stressbestendig.

 

Ons aanbod

Beaphar is een Nederlands familiebedrijf dat wereldwijd succesvol is. Bij ons vind je een informele werksfeer en een no-nonsense cultuur. Onze medewerkers voelen zich betrokken en zijn trots op onze organisatie. Wij bieden een uitdagende functie, met ruimte voor eigen initiatief en verdere ontwikkeling, tegen een marktconform salaris: tussen de € 38.000,- en € 52.000,- op jaarbasis.

 

Zie jij ons zitten?

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie bel je tijdens kantooruren met Marnix Geesing (Manager International Sales) op telefoonnummer 0572 – 348 836. Voor algemene informatie over Beaphar verwijzen wij je graag naar onze website www.werkenbijbeaphar.nl.   

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, dan nodigen wij je graag uit om uiterlijk 10 september 2023 je motivatie + CV te sturen naar Marleen Wolters (HR Adviseur), via onderstaande knop.

Ook junior kandidaten nodigen wij van harte uit om te solliciteren.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.