CSV Engineer / Applicatiebeheerder

Natasja Bolt - HR adviseur Beaphar
Door Natasja Bolt - HR-adviseur Email icon n.bolt@beaphar.com Telephone icon 06 29407205

De functie

Raalte, (32-40 uur)

CSV Engineer / Applicatiebeheerder binnen Beaphar in Raalte is een uitdagende functie waarbij je verantwoordelijk bent voor het initiëren, organiseren en uitvoeren van alle validatieactiviteiten binnen Beaphar IT. Je gaat interne en externe partijen ondersteunen bij het uitvoeren van validatieprocessen, waarbij je validatieplannen en -rapporten schrijft en validatiedocumenten beoordeelt. Je bent continu gericht op het borgen van kwaliteit. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen initiatief.

De ICT omgeving van Beaphar is essentieel voor de dagelijkse productie- en verkoopactiviteiten. Beaphar zit momenteel in de overgang van het huidige ERP systeem, naar SAP. Deze implementatie zal een belangrijke stap zijn in het optimaliseren van het digitale landschap van Beaphar. De CSV Engineer / Applicatiebeheerder zal een belangrijke rol gaan spelen in het opzetten en borgen van validatieprocessen binnen IT. Je werkt met 9 directe collega’s, verschillende collega’s op andere afdelingen en de ICT Manager om gezamenlijk de transitie in goede banen te leiden.

Verantwoordelijkheden:

 • Het actueel houden en beheren van het overzicht van software en bepaalde hardware die gevalideerd moet worden
 • Het optreden als projectleider in validatieprocessen waarin je samenwerkt met interne en externe partijen, en deze adviseert en ondersteunt
 • Het opstellen van validatieplannen en -rapporten
 • Het reviewen van validatiedocumenten
 • Het beantwoorden van vragen met betrekking tot regelgeving en ondersteuning bieden bij audits
 • Functioneel applicatiebeheer voor o.a. het documentmanagementsysteem d.3 Life Science en d.3 smart explorer

Profiel kandidaat

 • HBO werk- en denkniveau in opleidingsrichting IT, bij voorkeur met specialisatie in CSV/Applicatiebeheer
 • Ervaring met CSV en GAMP
 • Kennis van SAP en GxP is een pré
 • Persoonlijkheid: analytisch, nauwkeurig, structureel en accuraat
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Ons aanbod

 • Een uitdagende functie, met ruimte voor eigen initiatief en vrijheid om verder te ontwikkelen
 • Beaphar is een ambitieus internationaal familiebedrijf met een informele werksfeer en een no-nonsense cultuur, waar aandacht is voor innovatie, maar ook voor (persoonlijke) ontwikkeling
 • Medewerkers voelen zich betrokken en zijn trots op de organisatie, ze leveren een positieve bijdrage aan de goede werksfeer en zijn gericht op (continue) verbetering

Info

Siebert & Wassink is door ons gevraagd te ondersteunen bij de werving- en selectieprocedure voor de CSV Engineer / Applicatiebeheerder.

Reageren op deze functie kan uiterlijk tot 7 juni 2022. De eerste gesprekken worden gevoerd door Tom Munster bij Siebert & Wassink op 7 en 8 juni 2022. De vervolggesprekken met Beaphar zijn gepland in week 24 en 25. Wij streven ernaar om de procedure in juni af te ronden.

Let op: van bovengenoemde planning kan afgeweken worden. Zodra er geschikte kandidaten in beeld zijn, zal er gestart worden met het voeren van de gesprekken. Dit kan het proces versnellen. Reageer daarom direct.
 

Interesse?


Solliciteer via de sollicitatiebutton middels een motivatie en een CV. Neem voor meer informatie contact op met Tom Munster van Siebert & Wassink.

t: 053 – 480 35 50
m: 06 – 430 307 99
e: munster@siebertwassink.nl
w: www.siebertwassink.nl