Beaphar Gedrag en training voor honden

Chemisch analist

Door Rosemarie Haarman - HR-adviseur Email icon r.haarman@beaphar.com Telephone icon +31 572 348 814
40 uur per week
Standplaats: Raalte

Onze huisdieren zijn niet alleen dieren. Ze zijn onze maatjes, onze vrienden, onze familie. Beaphar is van mening dat ze de beste zorg verdienen! Wil jij werken in een internationaal succesvolle organisatie waar dát de filosofie is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

In deze functie ben je samen met 10 collega’s verantwoordelijk voor het uitvoeren van analyses op grondstoffen, halffabricaten en eindproducten. Daarnaast voer je analyses uit ten behoeve van de validatie van analysemethoden, validatie van productieprocessen en stabiliteitsstudies. Daarbij gebruik je analysetechnieken als gaschromatografie (GC-MS/FID), vloeistofchromatografie (HPLC en UPLC), spectrofotometrie (IR en UV/VIS) en diverse nat-chemische technieken. Je werkt uiteraard volgens de geldende voorschriften en protocollen die voortvloeien uit GMP richtlijnen. Onderhoud en kalibratie van de gebruikte apparatuur behoort ook tot de werkzaamheden.

 

De pluspunten van werken bij Beaphar

Wat verwachten we van jou?

Voor deze functie zoeken wij een ambitieuze chemisch analist met MBO+/HBO werk/denk niveau en minimaal 3 jaar relevante werk ervaring met bovengenoemde technieken. Ervaring met het werken in een farmaceutisch laboratorium is een pre. Dat je in deze functie nauwkeurig en kritisch bent ligt voor de hand. Daarnaast ben je in staat om onder druk goed te presteren, heb je goede communicatieve vaardigheden en heb je een flexibele instelling.

 

Ons aanbod

Beaphar is een internationaal familiebedrijf met een informele werksfeer en een no-nonsense cultuur, waar aandacht is voor innovatie, maar ook voor (persoonlijke) ontwikkeling. Onze medewerkers voelen zich betrokken en zijn trots op onze organisatie. Ook van onze nieuwe collega’s verwachten wij dat zij een positieve bijdrage leveren aan de goede werksfeer en gericht zijn op (continue) verbetering. Wij bieden je een uitdagende functie, met ruimte voor eigen initiatief en verdere ontwikkeling en doorgroei, tegen een salaris tussen € 2.500,- en €3.500,- bruto per maand op basis van fulltime exclusief 8% vakantiegeld.

 

Zie jij ons zitten?

Voor algemene informatie over Beaphar verwijzen wij je graag naar onze website www.werkenbijbeaphar.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie bel je, tijdens kantooruren, met Berry Jonker (Hoofd Laboratorium) op 0572 - 348 954.

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, dan nodigen wij je graag uit om voor 6 november a.s. jouw motivatie + cv te sturen naar Rosemarie Haarman (HR Adviseur), via de sollicitatieknop hieronder.

Indien wij voor 6 november a.s. een goede kandidaat hebben gevonden, zullen wij de vacature voortijdig sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.