Stichting BVDD-Beaphar

Beaphar zet zich in voor Stichting BVDD

Door Beaphar Nederland

Samenwerking Beaphar en Stichting Blijdschap voor de DierenIn 2021 introduceert Beaphar 'Doneer een dag'. Dit houdt in dat alle Beaphar medewerkers zich een werkdag in gaan zetten voor een goed doel. We kunnen met trots aankondigen dat het goede doel waar Beaphar Nederland zich dit jaar voor inzet Stichting Blijdschap Voor De Dieren (BVDD) is.

De Stichting BVDD is actief op meerdere vlakken, zo hebben ze een ‘buddy-project’ waar je als persoon op incidentele basis Buddy kan worden voor een dier (bijv. als de eigenaar zijn been heeft gebroken, door te helpen met uitlaten). Ook bieden ze gratis dierenvoedselpakketten aan voor huisdiereigenaren die onder bewind staan of in de schuldhulpverlening zitten. Daarnaast werken ze o.a. samen met zorginstellingen, gemeentes en het Leger des Heils.

Als familiebedrijf zorgen we voor onze medewerkers, waarderen we de balans tussen werk en privé en begrijpen we het belang van ondersteunende netwerken. We zijn blij dat we ons met 'Doneer een dag' in kunnen zetten voor Stichting Blijdschap Voor De Dieren en iets kunnen betekenen voor mensen met huisdieren die het moeilijk hebben.

De komende tijd zullen er verdere gesprekken tussen Beaphar en de Stichting BVDD volgen over de precieze acties en initiatieven die we samen uit gaan voeren. Zodra er meer over bekend is, zullen we informeren via onze social media kanalen maar ook via de speciale pagina Met huisdieren ben je nooit alleen