Gedrag & Training

Beaphar konijn gedrag en training
Bekijk gedrag- en trainingsproducten voor konijnen
beaphar rabbitcomfort helpt konijnen op hun gemak te voelen

Beaphar RabbitComfort®

Konijnen zijn erg gevoelig voor geluid, beweging en verandering, maar ze zijn ook goed in het verbergen van stress of angst. Een nieuw huis, kennismaking met een ander konijn (koppelen) of geluiden van andere huisdieren of kinderen kunnen konijnen stress bezorgen. Andere oorzaken van stress zijn bijvoorbeeld reizen, dierenartsbezoeken of veranderingen in huis.

Producten in deze range

Product in spotlight
Beaphar RabbitComfort® Rustgevende Spray 30ml
Het feromoon in Beaphar RabbitComfort® Rustgevende Spray is een effectieve oplossing om ongewenst gedrag bij konijnen te helpen voorkomen en ze te kalmeren.
Bekijk product
Beaphar helpt je bij gedrag & training van je konijn

Natuurlijk wil je dat jouw konijn zich lekker thuis en op het gemak voelt. Van nature zijn konijnen groepsdieren, een maatje is dus echt een must. Konijnen kunnen zich ook gestrest of onrustig voelen, dit kunnen ze o.a. uitten door zich te verstoppen, zich agressief te gedragen of ineens niet meer zindelijk te zijn. Om konijnen bij stressvolle situaties zich meer op het gemak te laten voelen kan Beaphar RabbitComfort uitkomst bieden. De verdamper en spray bevatten rustgevende feromonen.

In onze Advies & Tips lees je meer over deze rustgevende feromonen, maar bijv. ook hoe je jouw konijn zindelijk kunt maken, konijnen kunt koppelen, tam kunt maken en nog veel meer!